Notices

X50 / X51 Forums Talk about anything related to the X50 / X51 series.

Reply
 
Thread Tools
Old 02-15-07, 04:08 PM   #1
Aximsite Rookie
 
ZachsPDA's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 21
Thanked 0 Times in 0 Posts
Power light flashing green

I just cannot figure out why my power light is flashing green. There are not any pending notifications that I can find. I have soft reset. It also flashes when the thing is off and in safe mode. Any clues?
__________________
Handspring -> Palm V -> Palm Tngsten -> HP HX4705 -> Dell X51V
ZachsPDA is offline   Reply With Quote
Sponsor Ads
Old 02-15-07, 04:23 PM   #2
Aximsite All Star
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 711
Thanked 0 Times in 0 Posts
Did you by chance set an alarm? I used the alarm function once & it would turn off. This cause the green power light to flash continuously.
jadesse is offline   Reply With Quote
Old 02-15-07, 04:50 PM   #3
Aximsite Rookie
 
ZachsPDA's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 21
Thanked 0 Times in 0 Posts
yes

i did use an alarm recently I think that is what caused it but I turned off the alarm since ... never saw to dimiss it thought is that what it is hung up on if so how do i dismiss it
__________________
Handspring -> Palm V -> Palm Tngsten -> HP HX4705 -> Dell X51V
ZachsPDA is offline   Reply With Quote
Old 02-15-07, 04:55 PM   #4
Aximsite Rookie
 
ZachsPDA's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 21
Thanked 0 Times in 0 Posts
got it used memmaid found clock alarms that did not clear out
__________________
Handspring -> Palm V -> Palm Tngsten -> HP HX4705 -> Dell X51V
ZachsPDA is offline   Reply With Quote
Old 02-15-07, 05:11 PM   #5
Aximsite Rookie
 
ZachsPDA's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 21
Thanked 0 Times in 0 Posts
well I was wrong I soft reset and it came back lol
__________________
Handspring -> Palm V -> Palm Tngsten -> HP HX4705 -> Dell X51V
ZachsPDA is offline   Reply With Quote
Old 02-15-07, 07:40 PM   #6
Aximsite All Star
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 711
Thanked 0 Times in 0 Posts
I don't recall even seeing a notification for my alarm. I ended up having to do a hard reset.
jadesse is offline   Reply With Quote
Old 02-16-07, 09:39 AM   #7
Aximsite Rookie
 
Join Date: Oct 2006
Location: Westbrook, Maine
Posts: 68
Device: Motorola
Carrier: TracFone
Thanked 0 Times in 0 Posts
Light Flashing

I just went through this same problem a few days ago, had to do a hard reset 1st time ever.:realmad: I had used a timer notification to tell me when 15 minutes had gone by. I shut off All sounds and lights etc., etc., to no avail, soft reset no help either.
valvestem is offline   Reply With Quote
Old 02-16-07, 10:27 AM   #8
Noiro
Guest
 
Posts: n/a
LOL I don't know what made mine go away but try setting your powerbutton to full power off, hold down the power button and cancel the waring for full power off and voila! :)

Though it'll return much later, as I said I forgot. Dell did release a new patch for notifications I just remembered try downloading it (sorry I don't have a direct link)
  Reply With Quote
Old 02-16-07, 10:50 AM   #9
gasusan2005
Guest
 
Posts: n/a
Dell patch
http://support.dell.com/support/down...&fileid=147229

Susan
  Reply With Quote
Old 02-16-07, 02:05 PM   #10
Aximsite Rookie
 
ZachsPDA's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 21
Thanked 0 Times in 0 Posts
i ran a few more thing in sktool and memmaid ...not sure which fixed it but its gone now :) thanks
__________________
Handspring -> Palm V -> Palm Tngsten -> HP HX4705 -> Dell X51V
ZachsPDA is offline   Reply With Quote
Old 02-16-07, 04:44 PM   #11
gasusan2005
Guest
 
Posts: n/a
Glad you were able to get it fixed!

Susan
  Reply With Quote
Old 05-03-07, 01:54 PM   #12
Aximsite Prospect
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 12
Thanked 0 Times in 0 Posts
Originally Posted by Noiro View Post
LOL I don't know what made mine go away but try setting your powerbutton to full power off, hold down the power button and cancel the waring for full power off and voila! :)
This worked perfect for me. Thanks.
mrstella is offline   Reply With Quote
Old 05-09-07, 08:17 AM   #13
Aximsite Prospect
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unfortunately, it does not work. More precisely, it helps before next “full power off” or battery change.((( I performed following procedure:
1. Request for a “full power off”
2.
The problem went off.
3. Power off – power on (standard one with screen turning off)
Everything is still OK.
4. Perform a “full power off”
Axim refused to turn on back. It can be addressed only by a battery disconnect or by a HR request with subsequent dismiss (press Mail button).
5. HR request
6. (dismiss HR)
Time appeared to be reset to 0:00. Everything is still OK.
7. Synchronize time with vxUtil
The problem goes on.(((

Quote:
Dell patch
http://support.dell.com/support/down...&fileid=147229
This patch pretends to be used with A04. But the problem exists at Axim with A12.
KRYM2006 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-07, 10:09 PM   #14
Aximsite Major League
 
Just Jen's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Bucks County, PA
Posts: 413
Thanked 0 Times in 0 Posts
I just had this issue this evening, panicked and found this thread. I have an x50v with WM2003SE so it may not be the same, but while I was reading I put my Ax on the cradle, let it sync up, all the while, it kept flashing, then after about 5 minutes or so, I took it off the base and it stopped. It must have just got some signals crossed and I think syncing it with my laptop helped to unconfuse it. This green power light flashing thing happened to me once before too.

BTW, here's my series of events:
Powered up my axim and had gray vertical lines.
did a soft reset, and got the white screen.
I took out my CF card and did another soft reset
got my regular screen back (yay!), put the CF card back in,
but thats when flashing started.

My Axim is getting a little quirky anymore, but I'm so glad I didn't have to do a hard reset.
__________________
-Jen

WICKED The Musical defies gravity! :approve:
Just Jen is offline   Reply With Quote
Old 07-02-07, 10:43 PM   #15
Aximsite All Star
 
Ashton's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: SE USA
Posts: 783
Device: Samaung a900
Carrier: Sprint PCS
Thanked 1 Time in 1 Post

Awards Showcase
Aximsite Contest Winner 
Total Awards: 1

I had this problem for a long time when my Axim X51v A12 was charging off a 3rd party charge cable (sync/charge, with the USB plugged into an AC->USB power adapter) , I thought The battery was going flakey on me (charge, discharge, charge, discharge or something). It's only happened when I use that 3rd party cable usually, though it may happen at other times, I've not noticed it.
__________________
"There is a differance between living and existing. Existing is sitting, waiting patiently for death. Living is meeting thantos' scythe with your own blade" --- Original

Blackberry 7510 + operamini + $10 boost mobile = unlimited internet on BB w/o $40 BIS plan! (no email though)
Ashton is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
flashing, green, light, power

Sponsor Ads

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Green Power Light Flashing! bellona1984 X3 / X3i Hardware Troubles 4 02-12-06 08:05 PM
My Green light keeps flashing? steve247 X30 / X3 / X3i Forums 8 01-14-04 12:29 AM
Power button - green flashing light avs PDA/AXIM Newbies 4 04-20-03 09:27 PM
Flashing green light Bogester X5 Hardware Troubles 3 03-17-03 02:37 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:56 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.0 (Unregistered)
Copyright 2003-10 Mobilitysite.com